0570 83 21 34

Werken aan mooie projecten

Bij BREIJN TECHNISCHE DIENSTVERLENING zijn wij oprecht geïnteresseerd in jou! Wij vinden het belangrijk dat iemand zich prettig voelt op zijn werkplek. Eenmaal bij ons aan de slag, zul je het ervaren. Wij ondersteunen onze mensen in de breedste zin van het woord. Ook als het om niet werkgerelateerde zaken gaat! We bouwen aan een duurzame relatie met onze medewerkers. Onze kernwaarden zijn dan ook Eerlijk, Transparant, Duurzaam en Dienstbaar. Een groot aantal medewerkers werkt al jaren voor ons. 
BREIJN-medewerkers zijn technici met passie voor techniek. Maar minstens zo belangrijk, beschikken zij over goede sociale- en communicatieve vaardigheden, zodat we ze met een gerust hart naar een klant kunnen sturen. Dat is het onderscheidend vermogen van een BREIJN-medewerker. 

Wij hebben altijd plek voor gedreven mensen met een passie voor techniek die zich sociaal- en ook communicatief goed kunnen uitdrukken. Misschien vinden wij dat laatste nog wel belangrijker. Als het nodig is leren we je de techniek wel bij. Mensen die in de BREIJN cultuur passen zijn technici die ondernemend zijn en die vrijheid en verantwoordelijkheid aantrekkelijk vinden. 

Deel je passie met ons!

Ben jij een techneut in hart en nieren en wil je deel uitmaken van een club mensen die dagelijks werkzaam is op mooie projecten? Neem dan gerust contact met ons op.

Ons kantoor is dagelijks telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur. Ook na 18.00 uur kun je ons bereiken, maar dan op nummer: 06-51091470.
Op dat nummer mag je ons ook een Whatsapp bericht sturen. Per email zijn we bereikbaar via info@breijnpersoneel.nl. 

Like onze Facebook- en Instagram pagina om op de hoogte te blijven van onze actuele vacatures.

 

Copyright © 2022 BREIJN Technische Dienstverlening   |  Disclaimer
BREIJN Technische Dienstverlening B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.