0570 83 21 34

Ik zoek werk

Bij BREIJN Technische Dienstverlening zijn wij oprecht geïnteresseerd in jou! Wij vinden het belangrijk dat iemand zich prettig voelt op zijn werkplek. Eenmaal bij ons aan de slag, zul je het ervaren. De mensen maken het verschil en bij ons telt iedereen. Wij ondersteunen onze vakmensen in de breedste zin van het woord. Ook als het niet om werkgerelateerde zaken gaat! We bouwen aan een langdurige en goeie relatie met onze medewerkers. Onze kernwaarden zijn dan ook Eerlijk, Transparant en Dienstbaar.

Wij hebben doorlopend mooie projecten waar wij mogelijkheden hebben voor vakmensen in de metaal, installatie, bouw, en schildersbranche. Zowel voor kader- als uitvoerend personeel. Kijk voor meer informatie bij onze vacatures.

Ik zoek werk. Wat moet ik doen?

Ons kantoor is dagelijks telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur. Ook na 18.00 uur kun je ons bereiken, maar dan op nummer: 06-51091470. Op dat nummer mag je ons ook een Whatsapp bericht sturen. 

Ook kun je via de vacatures op onze website je CV uploaden of je CV naar ons mailen: info@breijnpersoneel.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op!

Like onze Facebook- en Instagram pagina om op de hoogte te blijven van onze actuele vacatures.

 

Copyright © 2020 Breijn Personeelsdiensten   |  Sitemap   |  Disclaimer
Breijn Personeelsdiensten B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.