0570 83 21 34

Over ons

Persoonlijk

Bij BREIJN Technische Dienstverlening zijn we trots op ons werk. Trots zijn we op onze mensen die het dagelijks in de praktijk waar maken. In alles wat wij doen volgen wij ons gevoel voor ondernemerschap en onze resultaatgerichte aanpak. Maar het zijn de mensen die onze organisatie uniek maken. Hun motivatie, passie en flinke dosis energie vormen het geheim van ons succes.

Teamgeest en persoonlijk contact bepalen onze bedrijfscultuur. Samenwerken en kennis uitwisselen staan centraal. Betrokkenheid en partnerschip zijn daarbij de sleutelwoorden. BREIJN Technische Dienstverlening verbindt. 

In 1997 zette oprichter Robby Blanke zijn eerste stappen in de branche van bemiddeling van technisch personeel. Inmiddels is BREIJN Technische Dienstverlening veel meer dan een detacheerder. Met onze dienstverlening ondersteunen wij nog altijd onze opdrachtgevers met het aanbieden van extra capaciteit met onze technici. Naast het op locatie verrichten van werkzaamheden kunnen wij ook assemblage of montagewerkzaamheden verrichten in onze eigen werkplaats en engineeringsvraagstukken aannemen. Met BREIJN Personeelsdiensten ondersteunen wij onze klanten met de werving- en selectie, detachering, payroll en organisatie advies.

Ondernemend

Net als onze klanten zijn we erg ondernemend. Ook in die zin spreken we de taal van onze opdrachtgevers. We zijn ambitieus: De komende jaren staan we met zijn allen voor grote uitdagingen op het gebied van energie en duurzaamheid. Met onze kennis en vakmanschap willen en kunnen wij onze bijdrage leveren. Wij zien onszelf als betrouwbare partner die actief meedenkt en meebouwt aan een duurzamer Nederland. 

Deskundig

Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de branche van technische dienstverlening. Hierdoor kennen we als geen ander de behoeften van de bedrijven en hebben we een groot netwerk opgebouwd met de beste technici. Zowel voor onze opdrachtgevers als voor medewerkers zijn wij een deskundige gesprekspartner. Als technisch dienstverlener zijn wij de partij die de technische capaciteit levert en profileren we ons steeds vaker als kennispartner. Binnen de verschillende vakgebieden heeft BREIJN een grote, vaste klantengroep. Door uitstekend werk door onze deskundige medewerkers, maar ook de manier waarop zij onze klanten behandelen, komen we hier al jaren over de vloer en worden we steeds vaker gevraagd om mee te denken en oplossingen aan te dragen. 

Copyright © 2020 Breijn Personeelsdiensten   |  Sitemap   |  Disclaimer
Breijn Personeelsdiensten B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.