0570 83 21 34

Over ons

Onze mensen maken het verschil

Bij BREIJN Technische Dienstverlening zijn we trots op ons werk. Trots zijn we op onze mensen die het dagelijks in de praktijk waar maken. In alles wat wij doen volgen wij ons gevoel voor ondernemerschap en onze resultaatgerichte aanpak. Maar het zijn de mensen die onze organisatie uniek maken. Hun motivatie, passie en flinke dosis energie vormen het geheim van ons succes.

Teamgeest, ons boerenverstand en persoonlijk contact bepalen onze bedrijfscultuur. Samenwerken en kennis uitwisselen staan centraal. Betrokkenheid en partnerships zijn daarbij de sleutelwoorden. 

Het ontstaan
BREIJN Technische Dienstverlening is opgericht door Robby Blanke. Techniek en ondernemerschap zijn hem met de paplepel ingegoten. Met een opleiding werktuigbouwkunde en commerciele bedrijfskunde heeft hij dan ook een goede basis gelegd om een onderneming in de techniek te starten. Na zijn opleiding en enkele jaren in de techniek werkzaam te zijn geweest heeft hij In 1997 zijn eerste stappen in de branche gezet van technische dienstverlening. Ruim 25 jaar later werken wij nog steeds voor dezelfde klanten.
Dat typeert gelijk onze kernwaarden: Duurzaam, Dienstbaar, Eerlijk en Transparant. 

Sinds 2020 is de oudste zoon van Robby Blanke tot het bedrijf toegetreden. Max Blanke zorgt voor jong elan in het bedrijf met zijn frisse ideeën en aanstekelijke enthousiasme!

BREIJN is gevestigd op het industrieterrein van Raalte. 

Nuchter en Ondernemend

Net als onze klanten zijn we erg ondernemend. Ook in die zin spreken we de taal van onze opdrachtgevers. We zijn ambitieus: De komende jaren staan we met zijn allen voor grote uitdagingen op het gebied van energie en duurzaamheid. Met onze kennis en vakmensen willen en kunnen wij onze bijdrage leveren. Wij zien onszelf als betrouwbare partner die actief meedenkt en meebouwt aan een duurzamer Nederland.

Deskundig en Klantvriendelijk

Meer dan 25 jaar geleden is de basis gelegd in de branche van technische dienstverlening. Hierdoor kennen we als geen ander de behoeften van onze opdrachtgevers.
In de afgelopen jaren hebben we een groot en betrouwbaar netwerk opgebouwd. Wij werken met vaste medewerkers die al jaren bij onze klanten over de vloer komen.
Zij zijn voor onze opdrachtgevers een deskundige gesprekspartner. Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij onze dienstenverlening afstemmen op de behoefte van onze klanten. Onze dienstverlening richt zich op preventief en correctief onderhoud en storingen, maar wij worden ook ingezet voor onderhoudsstops, machineverplaatsingen, revisies en modificaties. 

Copyright © 2022 BREIJN Technische Dienstverlening   |  Disclaimer
BREIJN Technische Dienstverlening B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.