0570 83 21 34

Vestigingen in Wijhe en Enschede

BREIJN Academy

BREIJN Academy

De BREIJN Academy: voor zij-instromers, starters en ervaren mensen die zich willen ontwikkelen.

De BREIJN Academy is er voor iedereen die zich werkgerateerd wil ontwikkelen. Motivatie, interesse in je vakgebied en doorzettingsvermogen zijn de drie vereisten om deel te kunnen nemen aan de BREIJN Academy. Voor starters en ervaren technici, Van VMBO tot HBO.  

De BREIJN Academy werkt samen met vooraanstaande partijen in de vakgebieden bouw, techniek, transport en logistiek. 

In samenwerking met een landelijk werkende installateur leiden wij technici op in de duurzame energietechniek.
Heb jij interesse in de techniek, maar nog niet de juiste diploma's? Of ben jij een startende- of ervaren techneut die enthousiast wordt van innovatieve systemen zoals warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen en HR++cv-ketels? Meldt je dan z.s.m. aan voor de BREIJN Academy.

Ook bieden wij diverse lasopleidingen en andere vakgerichte cursussen aan.

Ons aanbod
Werken en leren. Werk met impact: Je draagt bij aan een beter klimaat. Een leerzame en afwisselende baan. Je krijgt naar behoefte functiegerichte trainingen/opleidingen aangeboden. Doorgroeimogelijkheden. Je werkt zelfstandig, maar in een team in een gezellige sfeer. Je werktijden worden in overleg bepaald. (4 dagen werken is bijvoorbeeld bespreekbaar) Je salaris is marktconform en wordt in overleg vastgesteld, afhankelijk van je werkervaring. 

Wil jij opgeleid worden in de duurzame energietechniek? Meldt je dan hier aan: 

Copyright © 2020 Breijn Personeelsdiensten   |  Sitemap   |  Disclaimer
Breijn Personeelsdiensten B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.